17/9/13

Repetim gelat a la Recuiteria!

Realment ens va agradar molt el gelat de recuit, així que el vam repetir, a més així vas emplenant la targeta per obtenir-ne un de regal :)

A la Recuiteria pots trobar recuit d'ovella i iogurt de vaca fets amb llet ecològica. El seu ramat s'alimenta de cereals i pastures de l'Empordà.
Tant els recuits com els iogurts que tenen són aptes per celíacs. I cal dir que sense els toppings són una meravella i és com pots notar més  tot el seu bon sabor.

El seus productes són sans i altament saludables, pel seu baix contingut en greixos, una altra cosa són els toppings que hi afegim :)

Tot i que disposen d'una gran selecció de fruita fresca tallada per a tots aquells qui vulguin ser completament sans i igual de bons.

Nosaltres vam fer un gelat de recuit d'ovella amb molts de toppings: nutella de base i al cim, nous, ametlles garrapinyades, un maltesers, conguitos de xocolata blanca i negra, cacaus garrapinyats, smarties petits, ametlla molta caramelitzada i una galeta de cada tipus: mini-oreo, mini-príncep i mini-cookie. I per rematar un pal de Mikado, un gelat boníssim!!!!!!!

Cal dir també que la relació qualitat-preu és bonissima!


1 comentario:

  1. Hola! ¿Puedo pedir un poco de tu tiempo? Los invito a unirse a mi regalo Ahaishopping. Será mejor cabeza en a mi blog ahora porque sólo hay unos pocos días para enviar su entrada. Usted tendrá la oportunidad de ganar 2 piezas de ropa. Es posible que desee probar suerte.

    Por cierto, te he seguido a través de GFC.

    Introduzca IamJenniya X Concurso Ahaishopping AQUÍ.
    Visita mi blog: SOY JENNIYA

    ResponderEliminar