13/9/13

Nopales fregits amb verdures

Gràcies a l'amabilitat de la Despensa Mexicana, nosaltres si que tenim un rebost de bons productes mexicans. Alguns d'ells ja els heu vist al blog amb posts relacionats amb menjar mexicà, però la recepta que fem avui és un xic diferent. És una recepta fàcil de fer i senzilla, un saltejat de verdures però afegint els seus Nopales.

Ingredients per a 4 persones:

3 cebes grans de Figueres
Nopales en salmorra de la Despensa Mexicana 
4 carrotes
oli d'oliva verge extra
sal
pebre

Elaboració:

Pelem les cebes i les tallem ben fines. Les posem a fregir en una paella amb un raig d'oli d'oliva verge extra.
Deixem que es vagin coent i caramelitzant.


Per altra costat, posem els nopals en un colador i els passem per aigua.
Agafem les carrotes, les rentem bé sota l'aixeta i les pelem. Les tallem a làmines fines i les posem a la paella on tenim la ceba fregint.


Finalment tirem els nopals a la paella, salpebrem bé i remenem tota la mescla.


Ho deixem uns minuts al foc i ja ho podem emplatar!



És un plat sa, bo i diferent gràcies a la presència del Nopal ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario