9/9/13

Com m'agrada berenar

Una cosa que m'agrada fer quan estic de vacances és anar a berenar. La veritat és que m'encanta anar a alguna cafeteria a fer el típic croissant i cafè amb llet. Ho puc fer perfectament al matí, ja que per sort, començo a treballar tard, i a la tarda només ho faig per vacances. De fet tampoc és que em calgui berenar perquè la veritat és que m'agrada molt més anar a esmorzar, que és quan més gana tinc i va fantàstic per començar bé el dia. Així que és el que més acostumo a fer.

Ara però us mostro una molt bona oferta que tenen en una cafeteria molt coneguda de la ciutat, que tant es pot gaudir a l'hora d'esmorzar com de berenar.


El croissant està molt tovet i bo, és flonjo, pesa una 65 grams. Acompanyat del cafè amb llet, és una bona relació qualitat-preu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario