9/9/13

Un gelat al Delicae

Un dia d'aquests d'estiu, concretament el dissabte que celebràvem el meu sant i de pas l'aniversari del meu home, vam dinar al Tagliatella, però enlloc de fer les postres allà, força més cares, tot i que, delicioses, vam fer un gelat de iogurt.

Vam provar el del carrer on treballo, que els amos són molt agradables i ens van servir molt bé.

Dos gelats mitjans de iogurt, molt sana la base, però no tant els toppings;

El meu com a base portava sirop de xocolata amb llet, després el gelat de iogurt i smarties, m&ms, lacasitos de xocolata negre, alguns fideus de xocolata i una mini-oreo. I per acabar de rematar, nocilla i xocolata blanca, que en contacte amb la fredor del gelat, queden solidificats i queda un gelat súper bo.

Després trenques les xocolates que han quedat dures i ja vas trobant el iogurt més àcid amb els toppings xocolatejats triats, per finalment trobar-te el xarop de xocolata amb la resta de gelat de iogurt que queda.

Un petit plaer que tant de gust ve a l'estiu!






No hay comentarios:

Publicar un comentario