9/9/13

Un altre gelat de iogurt...

... aquesta vegada va ser el dia final de les Fires de la Mare de Déu d'Agost que se celebren a Roses.

Vam fer un dia complert de platja al matí, dinar a casa dels meus pares, per acomiadar-nos de les vacances i, de pas, celebrar el meu pre-aniversari. Aquest any em tocava fer anys a Punta Cana :). Així que ja vaig tenir els meus regalitus uns dies abans. Està molt bé això de celebrar l'aniversari mentre et trobes viatjant, també em va passar a quan vam anar a Egipte, durant el creure pel Nil.

Doncs res que a la tarda, fen t un vol per Roses, vam aprofitar per tastar un gelat de iogurt que oferien al costat d'un restaurant molt bufó que hi ha al Passeig de Santa Margarida.

La terrina de gelat era molt econòmica, la gran costava 2'5 euros i potser hi havia menys toppings que a algunes cadenes de iogurt més conegudes, però no estava gens malament.

El gust del iogurt era amb un toc àcid, tal com m'agrada a mi, i a més t'oferia la possibilitat de triar-lo soft, cosa que de bon grat vam accedir.

De toppings vaig demanar pipes caramelitzades, les quals estaven un xic musties, conguitos de xocolata negre, virutes de xocolata negre i blanca, quadradets de tofee (aquest encara no l'havia vist mai) i boles d'arrós banyades amb xocolata blanca. I de fons portava un xic de salsa de xocolata.

Bona relació qualitat-preu, ja que per aquest preu sovint el gelat és molt més petit i força menys ple.
1 comentario:

  1. Parece que disfrutaste del helado....con estos calores no me extraña.
    Bss
    Mar

    ResponderEliminar