30/9/13

Nou col-laborador: GoGo SqueeZ!

GoGo SqueeZ! és un combinat de fruita per emportar, amb més del 90% de fruita natural. Es tracta d'un aliment saludable i equilibrat.

Sense conservants, ni colorants, ni aromes artificials. Tampoc contenen gluten.

GoGo SquueZ! és baix en calories, greixos i contingut en sal.

Al no necessitar fred per a la seva conservació GoGo SqueeZ! es converteix en l'entreteniment ideal per consumir fora de casa.

Els nens veuen GoGo SqueeZ! com la forma més senzilla de prendre fruita, ja que no l'han de pelar, no s'oxida i és fàcil de menjar. Si no els hi ve de gust tot en el moment, es pot tancar l'envàs gràcies al seu tap de rosca i guardar-lo per prendre'l més tard.

La seva missió consisteix a ajudar als pares/mares a que els seus fills mengin fruita d'una forma divertida quan estan fora de casa, contribuint a que tinguin una dieta saludable i equilibrada.

GoGo SqueeZ! està dirigit a nens de més de 3 anys.

Sense grumolls, ni pepites. Així els nens gaudeixen de la seva textura fina i suau i d'un sabor deliciós.

Descobreix GoGo SqueeZ! a la secció de sucs del teu establiment habitual, juntament als mini-brics. Els pots trobar en estotjos de 4 bossetes de 90 g. o en bossetes individuals de 90 g. que estan als expositors.

Trobaràs 4 delicioses varietats:

  • Poma
  • Poma-plàtan
  • Poma-préssec
  • Poma-pera
Nosaltres ja les hem provat i cal dir que són bonissimes, a part de ser una excel-lent idea tant per grans com per petits. Sobretot és una bona forma d'aconseguir el que aconsellem des de l'Associació de Dietistes i nutricionistes de Catalunya, que és cinc porcions de fruita i verdura al dia.

1 bossa de GoGo SqueeZ! equival a una ració de fruita.

Entra a la seva pàgina www.gogosqueez.es i trobaràs més informació!

Troba el teu moment GoGo SqueeZ!

No hay comentarios:

Publicar un comentario