Quan caldos Aneto va decidir col.laborar al nostre blog, ens va obsequiar amb alguns brics de la seva gamma. Una d'aquestes era per fer arrós negre, així que anem a veure com el faríem amb la seva ajuda:
Ingredients per a 2 persones:
Mig litre del bric Aneto Arrós negre
1 llauna de musclos al natural Calvo
2 tasses mitjanes d'arrós
Elaboració:
Posem en una paella el brou a bullir. Quan ja estigui ben calent hi evoquem l'arrós i el suc al natural dels musclos i anem remenant. Deixem al foc uns quinze minuts, que veurem que l'arrós ja ha absorbit el caldo. Gairebé al final hi afegim els musclos al natural i remenem tot bé. Apaguem el foc i ja podem servir-lo!
Queda un arrós boníssim i senzill de preparar :)

Mig litre del bric Aneto Arrós negre
1 llauna de musclos al natural Calvo
2 tasses mitjanes d'arrós
Elaboració:
Posem en una paella el brou a bullir. Quan ja estigui ben calent hi evoquem l'arrós i el suc al natural dels musclos i anem remenant. Deixem al foc uns quinze minuts, que veurem que l'arrós ja ha absorbit el caldo. Gairebé al final hi afegim els musclos al natural i remenem tot bé. Apaguem el foc i ja podem servir-lo!
Queda un arrós boníssim i senzill de preparar :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario