13/9/13

Gnocchis amb mojo picón i botifarra

Avui mostrem un plat que traspassa algunes fronteres, per una part tenim els gnocchis d'origen italià, per altra el mojo picón canari i per rematar el plat una botifarra del país. Anem a veure com ho fem això:

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 botifarra 
  • 1 paquet de gnocchis
  • un xic de mojo picón (aquest ens el van dur els meus sogres de Canàries)
  • formatge ratllat Emmental
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Posem els gnocchis a bullir i deixem el temps que marca el paquet. Els colem i reservem.
Per altra costat piquem la botifarra i la posem a fregir en una paella amb sal, pebre i oli.


Una vegada rosseta i evoquem un xic de mojo picón. Barregem la salsa amb els gnocchis, hi espolssem força formatge ratllat i ja ho tindríem!


Per cert és un plat força picant però queda bo i diferent, per dir-ho d'alguna manera :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario