Avui mostrem un plat que traspassa algunes fronteres, per una part tenim els gnocchis d'origen italià, per altra el mojo picón canari i per rematar el plat una botifarra del país. Anem a veure com ho fem això:
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Posem els gnocchis a bullir i deixem el temps que marca el paquet. Els colem i reservem.
Per altra costat piquem la botifarra i la posem a fregir en una paella amb sal, pebre i oli.
Una vegada rosseta i evoquem un xic de mojo picón. Barregem la salsa amb els gnocchis, hi espolssem força formatge ratllat i ja ho tindríem!
Per cert és un plat força picant però queda bo i diferent, per dir-ho d'alguna manera :)
Ingredients per a 2 persones:
- 1 botifarra
- 1 paquet de gnocchis
- un xic de mojo picón (aquest ens el van dur els meus sogres de Canàries)
- formatge ratllat Emmental
- sal
- pebre
Elaboració:
Posem els gnocchis a bullir i deixem el temps que marca el paquet. Els colem i reservem.
Per altra costat piquem la botifarra i la posem a fregir en una paella amb sal, pebre i oli.
Una vegada rosseta i evoquem un xic de mojo picón. Barregem la salsa amb els gnocchis, hi espolssem força formatge ratllat i ja ho tindríem!
Per cert és un plat força picant però queda bo i diferent, per dir-ho d'alguna manera :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario