9/9/13

Uns bombons pel meu Sant

Vam quedar que no celebraríem els sants, perquè entre que són un motiu més religiós i que després ja no saps que regalar les altres dates...


Però aquest anys, he tingut dos molt bons regals, un que ja fa un temps que en tinc, que són unes sandàlies de cunya roses, molt maques, modernes i originals i l'altre rebut el dia del meu Sant a primera hora del matí, una magnífica caixa de bombons del Gluki.

Són uns bombons totalment artesans i que n'hi ha un del l'assortiment que en fan que és el que més m'agrada, el d'avellana. Així que el proper cop crec que menjaré només aquests. Són realment exquisits.


Una xocolata amb llet molt fina i a l'interior, una autèntica crema d'avellanes i xocolata. Té un gust molt encertat i et deixa un flavour intens a aquest fruits sec, indescriptible!!!

Que feliç jo amb la meva caixa de bombons, gràcies guapissim!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentario: