Avui un arrós tres delícies a la meva manera. Com que ja no fa aquella calor d'estiu però tampoc ens pelem de fred, avui hem fet un arrós com fred però passat per la paella.
Ingredients per a 4 persones:
8 grapats d'arrós (la mesura que fa servir la meva mare, jeje)
1 tassa de pèsols
1 truita de 2 ous de gallina
1 tall de pernil dolç de mig centímetre de gruix
oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Posem a bullir l'arrós tal com indica el fabricant.
Una vegada bullit, el colem i el passem sota l'aixeta perquè quedi solt.
Per altra costat, anem tallant el pernil dolç a taquets petits i batem 2 ous per fer una truita.
Tallem també la truita a taquets petits i barregem amb l'arrós i el pernil dolç.
Agafem una paella i hi posem tota la barreja anterior, afegint els pèsols amb un rajolí d'oli d'oliva, per tal que no s'enganxi. Fregim l'arrós fins que els pèsols estiguin cuits. I ja ho tindríem!
Ingredients per a 4 persones:
8 grapats d'arrós (la mesura que fa servir la meva mare, jeje)
1 tassa de pèsols
1 truita de 2 ous de gallina
1 tall de pernil dolç de mig centímetre de gruix
oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Posem a bullir l'arrós tal com indica el fabricant.
Una vegada bullit, el colem i el passem sota l'aixeta perquè quedi solt.
Per altra costat, anem tallant el pernil dolç a taquets petits i batem 2 ous per fer una truita.
Tallem també la truita a taquets petits i barregem amb l'arrós i el pernil dolç.
Agafem una paella i hi posem tota la barreja anterior, afegint els pèsols amb un rajolí d'oli d'oliva, per tal que no s'enganxi. Fregim l'arrós fins que els pèsols estiguin cuits. I ja ho tindríem!
No hay comentarios:
Publicar un comentario