16/9/13

Nou Col-laborador al blog: Liberty Test

Liberty Test ha decidit col-laborar al nostre blog. A la seva pàgina web podem trobar testos d'embaràs i d'ovulació a uns preus molt assequibles. Molt més del que et costaria en una farmàcia i sobretot si és el cas que has de fer-te'n varis per saber ben bé el període en el qual estàs ovulant.

Ells t'ofereixen:


Test d'embaràs Ultrasensible:

Quan l'òvul fecundat s'implanta a l'úter, comença a segregar l'HCG (hormona gonadotropina coriònica) Aquesta hormona només està present en l'organisme en cas d'embaràs. Els Testos d'Embaràs ultrasensibles, són capaços de detectar l'hormona a uns nivells molt baixos. Tan sols 10mlU/mL d'hormona en l'orina, són necessaris per a reflexar un resultat positiu. Aquesta quantitat, pot estar present tan sols dos dies després de la implantació de l'embrió a l'úter, que es dóna entre el 5è i 8è dia després de l'ovulació. En la majoria dels casos i depenent del nivell d'hormona segregat per cada dona, amb un Test d'Embaràs Ultrasensible com els de LibertyTest, es pot saber fins i tot una setmana abans del dia en què esperem la nostra menstruació, que estem embarassades.
 
Qual
sevol línia a la zona de test, dóna un resultat positiu. La intensitat de la mateixa només depèn del temps de gestació. És aconsellable repetir el Test d'Embaràs per confirmar que la implantació de l'embrió segueix el seu curs ja que l'hormona HCG, es duplica cada 48 hores. Un cop confirmada la presència de HCG en l'orina, LibertyTest et recomana acudir a la teva ginecòleg per a un seguiment controlat de la teva Embaràs.


Test d'ovulació:

Els tests d'ovulació tenen una sensibilitat de 20mlU/mL. No s'aconsella utilitzar tests amb més sensibilitat ja que poden crear confusió al donar positiu durant més d'un dia. El pic de pujada d'Hormona LH (hormona luteïnitzant) és el que prediu l'ovulació, que passarà entre 24 i 48 hores després d'un test positiu. Els tests són dels Laboratoris Core, totalment fiables i còmodes d'usar i la seva fiabilitat supera el 99%. Els tests de LibertyTest no presenten línia d'evaporació en un 99,89% dels casos.
 
El seu preu és de:

 
* 20 test d'embaràs ultrasensibles test 17 ​​€
* 20 test d'ovulació, 17 €

 
I la seva pàgina web i botiga online és:

 http://www.libertytest.es
 
GRÀCIES A LIBERTYTEST.ES!!!!!!!!!!!!

1 comentario: