30/5/13

Triangles cruixents d'espinacs i formatge de cabra

Una idea bonissima, agafar alguns ingredients que t'hagin sobrat per casa i fer-ne alguna recepta original i fàcil fent servir la pasta brick.

Nosaltres vam fer uns espinacs saltejats amb un xic d'oli d'oliva verge extra i els vam barrejar amb formatge de cabra. Després els va disposar sobre una làmina de pasta brick i els vam embolicar en forma de triangle.

De fet hi podries fer forma de saquets, que queden molt monos, o en forma de rectangle per acompanyar algun peça de carn, imaginació :)

Cal dir que són molt bons i els pots fer de verduretes amb qualssevol tipus de formatge o sense, amb salsa de tomàquet o quelcom que se t'acudeixi. Després només els has de fregir o posar al forn si vols tenir cura de l'oli i ja estaria!

Aquí us deixo amb els nostres, que eren molt bons, amb el gust fort d'espinac però amb la excel.lent combinació amb el formatge de cabra, que al fregir els triangles es fon i queda exquissit ;)



1 comentario:

  1. tens raó, són molt versàtils i fàcils de fer,però els prefereixo fets al forn!!

    ResponderEliminar