
Ingredients:
- 1 barra de pa de baguet
- melmelada de maduixa Pedro Luis
- formatge d'ovella curat Vega Sotuelamos
- formatge d'ovella al romaní Vega Sotuelamos
- codony artesà
- melmelada artesana de quamkuait
- pernil ibèric de gla Monsalud
- sobrassada
- mel
- tomàquet de penjar
- oli d'oliva verge extra Mueloliva
- sal

- S'agafa la baguet i es talla a llesques un xic esviaixades. Se suquen la meitat amb tomàquet, sal i oli i l'altra meitat es deixen sense sucar.
- Es disposen en el plat per tal d'elaborar els diferents pinxos:
1. Formatge d'ovella i codony
2. Sobrassada, formatge d'ovella i mel
3. Formatge al romaní amb pernil ibèric de gla
4. Formatge d'ovella i melmelada de maduixa
5. Formatge d'ovella i melmelada de qumkuait
6. Formatge al romaní amb vinagre de Mòdena envellit
Aquí els podeu veure:
Qué buena pinta y qué ricos!!! Estoy de sorteo en mi blog. Te espero!!!
ResponderEliminarSORTEO-VIVETUBELLEZA
VIVETUBELLEZA
Carai quina bona pinta!
ResponderEliminarEls formatges ens agraden molt!
Ja les provarem!
Salutacions!
http://joorengaitucanyella.blogspot.com.es/
un bon assortiment de tapes!!! Moltes gràcies per participar al Memòries. petonets
ResponderEliminar