31/5/13

Acadèmia d'idiomes LCF KIDS CLUB SPAIN

Avui us parlo sobre  LCF KIDS CLUB SPAIN, és una acadèmia d'idiomes amb més de mil centres estesos per tot Europa i el món. Al Regne Unit és el més conegut i important de tot el país.

LCF KIDS CLUB SPAIN és una escola d'idiomes situada al districte d'Hortaleza que ofereix cursos d'anglès, alemany, francès i xinès a persones de totes les edats però especialment a nens de 3 a 16 anys.

Amb una metodologia innovadora, amena, divertida i allunyada dels sistemes convencionals d'ensenyament que es desenvolupen en l'actualitat al nostre país. El seu sistema està present en països com Austràlia, Nova Zelanda, Índia, Brasil, Portugal, Hongria, Itàlia .... i ara també a Hortaleza, Madrid.

L'acadèmia d'idiomes LCF KIDS CLUB SPAIN basa la seva eficàcia en la perfecta adequació del seu material pedagògic a les necessitats i motivacions de cadascun dels seus alumnes i al mateix temps, en la recerca permanent de la participació i escolta activa dels seus alumnes.

Mitjançant jocs, històries, cançons, instruments musicals i el seu material estrella en suport en línia a través de la web, els alumnes adquireixen els coneixements de manera divertida i amena, i interactuen amb les noves tecnologies.


Si en voleu conèixer un xic més us deixo un link amb un vídeo

http://www.youtube.com/watch?v=AOg3ontvL9I

I ara, a més, sortegen una fantàstica tablet, si vols saber com aconseguir-la clica aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario