21/5/13

Aniversari Tete al Càlid Cafè

El passat dissabte dia 4 de maig el meu germà va fer 40 anys, tot i que no els aparenta :)
En ple dies de celebració de Fires i Festes de la Santa Creu ens va convidar a tots al Càlid Cafè, un restaurant que ens agrada molt i del qual ja us n'he parlat altres vegades.

Anem a veure alguns plats que tenien aquell dia en el menú:

Els primers:

- Brandada de bacallà: bo i fi, però no em va arribar enlloc ;) M'agrada molt el bacallà en totes les seves formes de presentació i elaboració, per tant la brandada, amb la seva textura cremosa no podia ser menys.


- Amanida de wonton amb carabassó i mozzarella: una de les diferents amanides originals que fan el aquest local. En aquesta ocasió elaborada amb diferents capes de massa de wonton fregit intercalant daus de carabassó i mozarrella. Vaig tenir el gust de provar-la i la mescla quedava molt bé, suau i equilibrada.


Els segons:

- Lluç de palangre amb salsa d'all: una rodella de lluç molt formosa acompanyat d'una fina salsa d'all, molt encertada, sense ofendre el gust d'all. Com a guarnició un flamet d'arrós blanc i una mica d'escalivada. Jo l'acostumo a canviar per patates fregides, que m'encanten, tallades en forma de daus i ben casolanes. Aquesta vegada però me les van servir a part, així que m'ho vaig menjar tot ;) Bé, de fet, en vaig donar unes quantes a la meva mare i el meu germà.


- Rodó de vedella: dos talls molt ben presentats, melosos i ben cuinats. Amb les seves patates d'acompanyament. Una vedella molt ben feta.


- Calamarsons a la planxa: tendres i servits amb un xic d'amanida i un flam d'arrós amb menta que no els va agradar.


I de postres:

- Pastís de formatge artesà amb confitura d'aranyons: un dels meus postres preferits, després del coulant de xocolata. Un pastís fi i delicat. Bona combinació amb els aranyons, feia temps que no en menjava.


- Carpaccio de pinya amb gelat de vainilla: pinya tallada molt fina, amb una mica de sirop de maduixa per decorar i el gelat al mig.


- Cafè Ligéois: els postres que sempre demana la meva mare i aquest cop s'hi va sumar en Ramon :) Bona combinació amb el cafè, el gelat de vainilla i la nata muntada al cim. Pel meu gust faltaria una nata més densa i més quantitat, però no està gens malament ;)

I això va ser tot, algun tallat, però jo ja no podia més i vaig optar per no fer-ne.

Cal dir que el menú que oefereixen és escuet, consta de tres primers i tres segons a triar, que en funció del dia te n'agraden més o menys. Tot i això sempre trobes alguna cosa...


No hay comentarios:

Publicar un comentario