Un parell de cops l'any els meus sogres van a Andorra i ens solen dur alguns formatges, algunes vegades una plateta que després aprofito per posar-hi infusions, altres una safata de mimet i aquesta vegada un plat. 1 kilo de formtatge dividit en varis de diferents tipus.
Aquest dia vam obrir l'Euro-Moine, una formatge de llet de vaca pasteuritzada. Fabricat a França per Terra Lacta a Surgères concretament.
Es tracta d'un formatge mantegós amb recobriment de fong blanc però amb un cert gust a amoníac, que recordem en un altre post, que no és un bon indicador. Potser hem tardat massa a consumir-lo, una llàstima, tot i que no estava pas caducat encara :(
Igualment estava bo. Un formatge amb un 40% de greix, de pasta tova.
Aviat tastarem els altres, ja us diré a veure què tal!
Aquest dia vam obrir l'Euro-Moine, una formatge de llet de vaca pasteuritzada. Fabricat a França per Terra Lacta a Surgères concretament.
Es tracta d'un formatge mantegós amb recobriment de fong blanc però amb un cert gust a amoníac, que recordem en un altre post, que no és un bon indicador. Potser hem tardat massa a consumir-lo, una llàstima, tot i que no estava pas caducat encara :(
Igualment estava bo. Un formatge amb un 40% de greix, de pasta tova.
No hay comentarios:
Publicar un comentario