9/5/13

Coca amb oli de llimona i pinyons

Fa ja un temps olis Mallafré va tenir la gentilesa d'enviar-nos una varietat d'ampolletes d'olis aromatitzats.  Doncs avui concretament hem fet servir el de llimona per fer la típica coca de iogurt. Anem a veure-ho!

Ingredients:

3 ous
1 ampolleta d'oli Mallafré de llimona
1 iogurt natural artesà
3 gots de farina amb llevat incorporat
1 got i mig de sucre
mig got de llet semidesnatada
2 sobres de Sodas el Vesubio
uns quants pinyons 


Elaboració:

Primer batem els rovells dels ous en un bol amb el sucre fins que augmentin de volum.
Mentrestant ja posem el forn a escalfar.
Després hi afegim la llet, la farina amb els dos sobres de Sodas el Vesubio, l'oli i les clares d'ou prèviament batudes a punt de neu.
Ho barregem tot amb cura i ho evoquem en un motlle. Hi tirem uns quants pinyons al cim.


Enfornem la coca durant uns 40-45 minuts a 180ºC. Quan hagi passat el temps de cocció, punxem la massa amb un pinxo i si surt sec ja està feta.


Traiem la coca del forn i deixem que es refredi un xic, no molt perquè així serà més fàcil de desmotllar.



3 comentarios:

  1. una recepta que mai falla oi? Moltíssimes gràcies per la teva aportació a Memòries!!!! petonets

    ResponderEliminar
  2. Amb bons ingredients encara és més bona!
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponderEliminar
  3. no coneixia l'oli de llimona... aquesta coca ha de ser boníssima! Jo he fet una coca de llimona amb llavors de rossella, si la ovla veure em trobes aquí
    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar