9/5/13

Assortiment de pintxos

Aquest dissabte passat vam decidir fer-nos una selecció de pinxos, aprofitant alguns dels productes enviats molt amablement per les cases patrocinadores.

Ingredients:

 Elaboració:

- S'agafa la baguet i es talla a llesques un xic esviaixades. Se suquen la meitat amb tomàquet, sal i oli i l'altra meitat es deixen sense sucar.
- Es disposen en el plat per tal d'elaborar els diferents pinxos:


1. Formatge d'ovella i codony
2. Sobrassada, formatge d'ovella i mel
3. Formatge al romaní amb pernil ibèric de gla
4. Formatge d'ovella i melmelada de maduixa
5. Formatge d'ovella i melmelada de qumkuait
6. Formatge al romaní amb vinagre de Mòdena envellit

Aquí els podeu veure:







3 comentarios:

  1. Qué buena pinta y qué ricos!!! Estoy de sorteo en mi blog. Te espero!!!

    SORTEO-VIVETUBELLEZA

    VIVETUBELLEZA

    ResponderEliminar
  2. Carai quina bona pinta!
    Els formatges ens agraden molt!
    Ja les provarem!
    Salutacions!

    http://joorengaitucanyella.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  3. un bon assortiment de tapes!!! Moltes gràcies per participar al Memòries. petonets

    ResponderEliminar