30/4/13

Una varietat de la taronja: la Navel-late

Avui us mostro una varietat de taronja que podem trobar en aquesta època de l'any, la Navel-late. Nosaltres l'hem obtingut gràcies a la gentilesa de Supernaranjas.

La navel-late, o navel tardana, és una taronja d'extraordinària qualitat, molt sucosa i dolça, per lo qual és perfecte tant com taronja de taula com per fer nutritius sucs. La seva millor temporada és des de febrer fins a finals de maig.

Fruit de mida mitjà / gran. Tant per la seva banda superior com per la seva meitat inferior, presenta una forma lleugerament ovalada en algunes ocasions. La seva pell és fina i de color taronja, no massa intens. No té llavors. Les seves característiques organolèptiques fan que sigui la millor varietat quant al seu comportament en boca. Si les utilitzem per a suc, obtindrem el millor suc del mercat.

L'única diferència entre les navel-late de taula i les de suc és la seva mida, ja que s'utilitzen per a suc aquelles de menor diàmetre i es reserven per a taula les més grans, simplement per la seva vistositat.

Un producte 100% natural. Les recullen en el seu moment òptim de maduració i les envasen amb cura perquè arribin a casa teva sense demores innecessàries, sense passar per càmeres desverditzadores, sense conservants ni tractaments abrillantadors. Si vols comprar taronges, aquesta és una opció ideal. no dubteu a visitar-ne la seva pàgina web.



Aquí us deixo amb la taronja ja pelada, a punt de consumir. Cal dir que era ben sucosa i dolça :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario