![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjy-5kAoC1S6ZVKUnmmY92w08A37sFKjI_pKzasVsRdlgIQu-aMvW9dpH8vkv5Fl0S03bQjIUkBOPpOVWykfROjNj2JPYaUFPm-7AdBYvBEhATcz1OlHMstf6rXtLL6oL0APw9WddB0yoc/s320/IMAG0180.jpg)
Així que un dissabte a les set del matí vam marxar cap a Tarragona a fer una visita guiada per la cuitat. Molt interessant, per cert. Una ciutat amb una gran història, em va sorprendre.
Després de passejar pel centre, l'amfiteatre, l'Esglèsia i altres racons interessants vam dirigir-nos cap al Pla de Santa Maria, al restaurant Masia del Pla, el mateix lloc que l'any passat.
Vam poder degustar el menú de la calçotada, que consta de:
- Un teula de calçots cuits amb sarments amb la seva salsa romesco artesana. Tens la teva pròpia salsa molt ben aconseguida i pots menjar tants calçots com vulguis. Jo en vaig menjar fins a acabar-me-la, que és massa bona per deixar-la ;)
Un plat que no estava al menú i que vam tenir l'oportunitat de tastar van ser els caragols. Fets a al llauna amb força sal i espècies. No estaven malament, tot i que prefereixo menjar-hi els calçots. Hi faltava alguna salseta, vam acabar sucant-los a una espècies d'all i oli que ens van dur.
- Una graellada de carn: una botifarra (llonganissa, com en diuen ells), xai i una botifarra negre de Valls. Enguany la vaig provar i cal dir que era molt bona, magre i de gust fi. Estripada i barrejada amb les mongetes que acompanyaven la graellada quedava bonissima. També hi havia unes escarxofes a la brasa i patata al caliu com a guarnició de les carns.
- De postres, una crema catalana, correcte. I també una safata amb unes quantes maduixes, nata i alguna teula per decorar. Força bo.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8Rv7IbL1ghqGz5LzmDY8ar4bTkY9aKZNTdGEaoe4vauCowrTW7xN9QliRGWhN3aTe7w1yAy2CAn_0DhjQvit3l63csYupimoHYp8f1PzeFiAUv6QtNjLXOk0HwhBaZmR4gLooYbdC2K4/s200/IMAG0189.jpg)
En general, però, vam passar un bon dia, una excursió maca fins a Tarragona que va culminar amb una gran calçotada amb bona companyia!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario