18/4/13

Sidrería Txot's

Dissabte passat vam anar al Txot's amb les amigues de la universitat. És un restaurant que des que van obrir, fa relativament poc, sempre està ple. I és que aquests bars així més informals a base de tapetes i pinxos sempre agraden.

Nosaltres no teníem massa gana, així que vam decidir agafar alguns plats per picar:

- Tires de pollastre arrebossat amb all-i-oli: un bon arrebossat i l'all i oli molt fi també


- Tires de calamar amb all-i-oli: molt bones i tendres


- Trio de Txiki hamburgueses: una era amb foie, l'altra amb formatge i l'altra amb ou ferrat de codorniu. Originals, de gust normaletes.


- Patata d'Olot: correcte però n'he provat de millors ;) Acompanyades amb una llesca de baguet i un pebrotet del Padró.


I per acompanyar una mica els plats pa de coca torrat amb pa amb tomàquet: boníssim, un pa fi i cruixent ben sucat i amanit amb oli gustós.


La Marta es va demanar una flautina amb pernil ibèric, feia bona pinta, això si era petita:No va sortir gens car ja que no vam menjar massa. Tot i que penso que alguns preus dels plats són abusius, com ara el del pop a la brasa, que m'han dit que és boníssim però clar, té un preu!

Per exemple nosaltres érem sis a repartir i tinguen en compte però que una menjava la flauta va sortir per 7 euros amb propina. Begudes incloses i sense postres.

M'agradaria tornar-hi un altre dia ja que em faria gràcia provar alguns plats de les moltes cosetes :) I també alguns dels postres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario