11/4/13

Nou col.laborador: Sodas El Vesubio

Tenim el gust d'anunciar-vos un nou col.laborador al blog: Sodas El Vesubio. És un producte ideal tant per l'elaboració de postres com per fer servir com a digestiu. Si el volem utilitzar per aquest motiu només hem de desfer el contingut del sobre blanc en un got d'aigua i després incorpora-hi el sobre blau. Es barreja i es beu.
I si el que volem és fer-lo servir per a preparar pastissos, és a dir com a llevat,  o altres productes de pastisseria com magdalenes, coques, entre altres, podem trobar algunes de les seves receptes a la seva pàgina web.

Aquest producte conté àcid tartàric i bicarbonat sòdic. Corregeix l'acidesa de l'estómac, sobretot després d'un àpat copiós.

Podem trobar diferents gustos i envasos a la seva pàgina web.

A mi m'han enviat un complert lot amb varies caixes per tal d'elaborar moltes receptes que de ben segur que anirem fent i publicant en els propers dies. També hi han adjuntat algunes receptes que fan molt bona pinta i que provarem de fer com ara: magdalenes amb xocolata, coca de formatge, coca d'ametlla. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario