Ja he rebut el pac d'entrega de Bonnatur d'Argal del projecte de trnd:
Consta de 3 varietats diferents de:
- Pernil cuit extra: sense lactosa, sense gluten i sense fosfats ni colorants.
- Pernil cuit extra "Fines de xarcuteria": talls més fins, més grans i més sucosos. Sense colorants i sense gluten.
- Pit de gall dindi "Fines de xarcuteria": talls més fins, grans i sucosos, baix en greix, sense colorants i sense gluten.
- Pit de gall dindi: només 1% de greix, sense colorants i sense gluten.
El que més m'ha agradat d'aquesta marca, és que qualsevol de les seves varietats és una carn neta i sense tendrums. Molts fins de gust :)
A més, a l'obrir l'envàs, els talls no estan ressecs, mantenen la humitat del pit de gall d'indi o pernil com si fos acabat de tallar, d'aquesta manera el sabor i la olor es conserven perfectament, podent degustar-les ben saboroses i sucoses.
Sens dubte us aconsello que les proveu! A més s'hi poden elaborar una infinitat de receptes, tant amb el gall d'indi com amb el pernil cuit.
Consta de 3 varietats diferents de:
- Pernil cuit extra: sense lactosa, sense gluten i sense fosfats ni colorants.
- Pernil cuit extra "Fines de xarcuteria": talls més fins, més grans i més sucosos. Sense colorants i sense gluten.
- Pit de gall dindi "Fines de xarcuteria": talls més fins, grans i sucosos, baix en greix, sense colorants i sense gluten.
- Pit de gall dindi: només 1% de greix, sense colorants i sense gluten.
El que més m'ha agradat d'aquesta marca, és que qualsevol de les seves varietats és una carn neta i sense tendrums. Molts fins de gust :)
A més, a l'obrir l'envàs, els talls no estan ressecs, mantenen la humitat del pit de gall d'indi o pernil com si fos acabat de tallar, d'aquesta manera el sabor i la olor es conserven perfectament, podent degustar-les ben saboroses i sucoses.
Sens dubte us aconsello que les proveu! A més s'hi poden elaborar una infinitat de receptes, tant amb el gall d'indi com amb el pernil cuit.
Quin post tan interessant! Moltes gràcies per compartir un trosset del teu blog!
ResponderEliminar