30/4/13

Participo a trnd amb Bonnatur d'Argal!!

Ja he rebut el pac d'entrega de Bonnatur d'Argal del projecte de trnd:

Consta de 3 varietats diferents de:

- Pernil cuit extra: sense lactosa, sense gluten i sense fosfats ni colorants.

- Pernil cuit extra "Fines de xarcuteria": talls més fins, més grans i més sucosos. Sense colorants i sense gluten.

- Pit de gall dindi "Fines de xarcuteria": talls més fins, grans i sucosos, baix en greix, sense colorants i sense gluten.

- Pit de gall dindi: només 1% de greix, sense colorants i sense gluten.

   El que més m'ha agradat d'aquesta marca, és que qualsevol de les seves varietats és una carn neta i sense tendrums. Molts fins de gust :)


       A més, a l'obrir l'envàs, els talls no estan ressecs, mantenen la humitat del pit de gall d'indi o pernil com si fos acabat de tallar, d'aquesta manera el sabor i la olor es conserven perfectament, podent degustar-les ben saboroses i sucoses.

     Sens dubte us aconsello que les proveu! A més s'hi poden elaborar una infinitat de receptes, tant amb el gall d'indi com amb el pernil cuit.




1 comentario:

  1. Quin post tan interessant! Moltes gràcies per compartir un trosset del teu blog!

    ResponderEliminar