30/4/13

Brindis literari

Dilluns passat al vespre, a dos quarts de nou, es va celebrar un brindis literari organitzat per la biblioteca Fages de Climent de Figueres. Una proposta organitzada per la directora de la biblioteca, la Nati, la qual va servir per conèixer una mica els escriptors locals. Molt bona iniciativa per part d'ella.

Tot es va iniciar amb una gran foto a les escales de la biblioteca amb tots els que enguany havíem escrit un llibre. Cal dir que en aquesta zona hi ha un gran llegat d'escriptors :)

Seguidament, sota la carpa, resguardats del vent, vam anar contestant un per un per ordre alfabètic una pregunta sobre el nostre llibre i posteriorment vam signar una làmina que estava penjada a la biblioteca com a record per ells.

Un acte molt emblemàtic que va concloure amb una copa de cava per brindar acompanyada d'un aperitiu.


Revetlla de Sant Jordi. Brindis literari : trobada amb els autors locals 2013
Biblioteca Fages de Climent -
23/04/2013
de Biblioteca Fages de Climent Figueres
Brindis literari és l'activitat de la Revetlla de Sant Jordi 2013 en què la Biblioteca Fages de Climent de Figueres va convidar als autors locals que havien publicat obra entre Sant Jordi 202 i Sant Jordi 2013. L'objectiu era promocionar la seva obra i apropar-los a la Biblioteca. Van assistir-hi més de 40 autors. Al final de l'acte es va fer un brindis amb la col·laboració de Caves Castell de Peralada. Autor de les fotografies: Josep M. Dacosta Oliveras

L'aperitiu consistia en xips majoritariament salats: de paté amb sèsam, de sobrassada i pipes de girassol, de Frankfurt i sèsam, bastonets de formatge i talls de pizza de tonyina, de varietat de formatges i de pernil dolç.
Quan als dolços hi havia: palmeres de xocolata i normals i xips de cabell d'àngel, crema i xocolata.
Una vetllada prèvia al gran dia molt ben ocorreguda!

No hay comentarios:

Publicar un comentario