Sempre anem a moltes fires que fan per la zona de l'Alt Empordà i Gironès i com no en aquesta de casa no hi podíem fallar. Mai ho solem fer :)
Tot passejant pels carrers sempre compres alguna cosa, en aquesta ocasió vam provar uns llardons que sempre solem comprar a altres fires. Són d'aquells més tous i tiragunyosos, però m'agraden
També van caure unes olives, que no són les primeres ni les últimes que comprarem. Unes farcides amb formatge cabra i altres amb formatge Roquefort. També unes amanides amb mojo picon verd, que és com una espècia d'all i oli negat amb alguna herba, en aquest cas, i altres amb mojo picon vermell i picant, que deu ni do com et deixen la boca :)
I per últim un dolç, en aquesta ocasió, un tall de pastís molt contundent però estava bo. Força dolç ja que portava coco i com una espècia de melmelada entre capes de bescuit. Lo millor la part de dalt, molla, amb un notable gruix de coco.
Tot passejant pels carrers sempre compres alguna cosa, en aquesta ocasió vam provar uns llardons que sempre solem comprar a altres fires. Són d'aquells més tous i tiragunyosos, però m'agraden
També van caure unes olives, que no són les primeres ni les últimes que comprarem. Unes farcides amb formatge cabra i altres amb formatge Roquefort. També unes amanides amb mojo picon verd, que és com una espècia d'all i oli negat amb alguna herba, en aquest cas, i altres amb mojo picon vermell i picant, que deu ni do com et deixen la boca :)
I per últim un dolç, en aquesta ocasió, un tall de pastís molt contundent però estava bo. Força dolç ja que portava coco i com una espècia de melmelada entre capes de bescuit. Lo millor la part de dalt, molla, amb un notable gruix de coco.
mmm! Aquest pastisset de coco segur que era deliciós! Una bona fira a l'Empordà. Petons i bon cap de setmana.
ResponderEliminar