30/4/13

El nostre Sant Jordi

Dimarts a primera hora del matí ja vam iniciar el dia de Sant Jordi. A quarts de vuit del matí el meu cavaller ja va anar a buscar la meva rosa :) Ja que al migdia no dinem junts i aquell dia al vespre tampoc ens veuríem, hi havia partit del Barça amb els amics ;)

Doncs vaig tenir una sorpresa molt agradable, just un peluix de drac que havia vist, però encara més maco, de color blanc i portant una rosa. Acompanyat d'una base i el seu gerro per a la formosa rosa :)

Ell va tenir dos llibres d'en Tintin, un firmat per l'escriptor que en va fer el pròleg, això li va agradar molt, era sorpresa!!

Va estar bé el dia, a més, jo anava a la Rambla de Figueres a firmar el meu llibre "100 trucs per aprimar-se" . Va fer molt bon dia, feia goig passejar per la Rambla i veure-la tan plena. Llàstima que no vaig poder gaudir de la vetllada amb la meva parella, tot i que ell ja havia fet la seva feina :) de regala'm la rosa. Un altre any serà...
No hay comentarios:

Publicar un comentario