18/4/13

Nou col.laborador: Supernaranjas

Avui ens ha arribat una caixa de taronges de Supernaranjas. Quina il.lusió que ens ha fet :)
Anem a conèixer un xic la seva empresa, que en realitat són una família dedicada a les taronges durant varies generacions. D'aquesta manera, d'una família dedicada a les taronges, i amb un sentiment més social que econòmic, neix el PROJECTE SUPERNARANJAS, amb un doble objectiu: dignificar i agrair el treball de l'agricultor minifundista i oferir als clients un producte de qualitat inmillorable, no només pel sabor de les taronges i mandarines, sinó també, i sobretot, per la seva qualitat social.

El plaer del treball ben fet i el reconeixement de tota una vida dedicada a la terra fan que cada gota del suc d'una de les seves taronges sigui un homenatge a tots els petits agricultors. Els coneixements agrícoles, l'enginyeria tècnica, les telecomunicacions i la creativitat s'uneixen per dotar al PROJECTE SUPERNARANJAS d'una solidesa i viabilitat, on les idees neixen al camp i arriben al client pensant i cobrint les necessitats d'ambdós.

El seu objectiu és veure créixer una empresa sustentada per quatre pilars: la qualitat de les seves taronges, el medi ambient, l'economia i la societat. Desenvolupant la seva activitat a través de la solidaritat, la cooperació i la generositat amb l'agricultor, els proveïdors i EL CLIENT, practicant sempre una economia de "baix a dalt".

Nosaltres estem orgullosos de tenir aquesta empresa com a col.laboradora en el nostre bloc, tant pel seu equip humà com per la qualitat de les seves taronges.
En breu en realitzarem algunes receptes amb les seves taronges que ja us anirem mostrant.
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario