18/4/13

El nostre 1er anys de casats!

Aquest diumenge passat, dia 14 d'abril, vam fer un any de casats :) Un any de felicitat, de passar bones estones junts i de gaudir de molts àpats amb una inmillorable companyia ;)

I aquí us ensenyo de pas, el regal pel nostre aniversari, que normalment anem a dinar o sopar a algun lloc bonic, però en aquesta ocasió, al passar el cap de setmana amb les amigues de la universitat a l'apartament de Llançà, vam decidir no fer plans.

- Unes fantàstiques magdalenes de Cal Tuset.


Em van fer molta il.lusió, quan al arribar vaig veure la cadira al mig del menjador, vaig pensar: Què hi ha aquí aquesta cadira? Això és en Ramon que tenia calor i ha deixat la jaqueta a la cadira i tot pel mig ;) Però no, era que amagaven la caixa tan maca amb sis varietats de les seves magdalenes.


Us deixo amb les fotografies que en vaig fer i les diferents magdalenes que vam tastar:

- Cacau amb xocolata: just va ser la primera que vam provar, perquè potser és la que més ens cridava l'atenció. No obstant, va ser una de les que menys ens va agradar. Estava com més seca en comparació a les altres i per dins la xocolata no era en forma de crema, sinó més presa.

 

 - Crema de turró: bonissima, la pasta de la magdalena molt toveta i esponjosa i la crema de turró molt fina. Ens va agradar!


Aquí teniu la foto de com és per dins, en farcida de l'exquisida crema.
A mi que tant m'agrada el turró de Xixona, i n'hi ha tot l'any, no cal només
menjar-ne per Nadal, com acostumem a fer :)

- Xocolata blanca amb crema de xocolata blanca: bona també, amb la crema de xocolata a l'interior i amb trossets de xocolata blanca al cim, que no visualitzen massa, però es noten al menjar-la. Molt bona també i això que no ens agrada massa la xocolata blanca. Principalment perquè no és xocolata sinó mantega de cacau, però ara no és el moment de comentar-ho :) Seguim amb les magdalenes.


 - Xocolata amb crema: la crema és molt gustosa, més blanca que a les que estem habituats, però amb un gust més particular, molt fina


- Crema de xocolata: hem observat que aquests tipus de magdalenes farcides de crema són més esponjoses que algunes altres varietats. La crema de xocolata deliciosa, bona untuositat, tal com indica la imatge


- Xocolata amb nous: un xic massa torrada pel meu gust i masses poques nous. Li falta teca en un costat de magdalena. A la foto de la seva pàgina web fa molt més bona pinta


 Ara us deixaré amb el meu ranking de magdalenes de Cal Tuset:

1. Crema de xocolata
2. Crema de turró
3. Xocolata blanca amb crema de xocolata blanca
4. Cacau amb xocolata, crec que no es mereix aquesta posició, però estava més seca :(
5. Xocolata amb crema
6. Xocolata amb nous

No hay comentarios:

Publicar un comentario