11/4/13

Nou col.laborador: Kemphor

En aquesta ocasió us presento un nou col.laborador que no està directament lligat a la gastronomia, però si indirectament, ja que mengem i posteriorment ens rentem les dents.

L'empresa Kemphor de Laboratoris Verkos és una companyia familiar espanyola dedicada a la salut bucal. Tenen una experiència de casi 100 anys, tres generacions dedicades a millorar la qualitat de vida dels clients a través d'una bona salut bucodental. A través dels seus productes de gran qualitat i eficàcia demostrada durant anys i sempre respectant les lleis i el medi ambient, creant valor per a totes les persones del seu entorn.

Ofereixen una completa gama de productes per a la salut bucal: Crema dental. Crema blanc total. Crema dents sensibles. Gel extrafresh. Gel Júnior. Dentífric líquid 2 en 1. Elixir bucal. Col·lutori bucal. Seda i raspalls dentals. Joc d'higiene bucal. Elixir bucal amb Clorhexidina. Línia especial Ortodòncia.
Kemphor ens ha enviat un magnífic lot amb alguns dels seus productes perquè els podem provar. Anem a veure:


- Gel dental fluorat: gràcies al seu aport de fluor ens assegurem un extra de salut a les nostres dents. Deixa la boca neta i fresca.

- Elixir bucal: té un sabor refrescant, és el complement ideal per després de rentar-nos les dents amb el seu gel.  Deixa una sensació bona de frescor a la boca. Es recomana no beure ni menjar res els 30 minuts següents del seu ús, per tal que pugui actuar bé.

- I per últim un necesser de viatge ADULT: un tub crema 25 ml, un elixir concentrat 50ml, seda dental (10 m.) i un petit raspall dental. Això no ho he testat, m'ho guardo per la pròxima escapada que faci amb el meu home. El format és ideal per portar en una maleta de ma i tenir tots els productes en petit format per emportar sempre amb nosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario