Amanida freda de llenties
Ingredients per a 2 persones:
- 500 gr. de llenties pardines
- 1 formatge fresc de Làctics Cabrianes
- 1 poma mitjana Golden
- vinagre de mel
- sal i pebre
Elaboració:
Posem les llenties en un plat i afegim daus de poma i de formatge fresc.
Amanim amb el vinagre de mel, sal i pebre i gaudim!
Consells d'elaboració:
Com sempre us dic, aquí podeu afegir els ingredients que més us agradin o que tingueu per la nevera. Jo en aquest cas tenia poma i amb les llenties combina molt bé i amb el formatge fresc també i si ho rematem amb el vinagre de mel acabem d'arrodonir el plat amb el toc dolcet i bo de l'amaniment.
En aquest cas el que si us diria és que us hi esmerceu més amb la vinagreta, ja que com us comentava és el que aporta el toc final bo al plat. Així que podríem fer quelcom dolç amb mostassa i mel i també quedaria bo.
Maridatge:
Aquest plat lliga bé amb un vi blanc jove fresc i també amb una cervesa suau.
Valor nutricional:
És un plat ideal per a l'estiu, ja que es menja fred i ens aporta nutrients saludables sense sentir-nos massa tips. El que si podríem afegir és una amanida de tomàquet per acabar de completar i una fruita de postres i ja tindriem un àpat saludable, ràpid i bonissim!
No hay comentarios:
Publicar un comentario