Continuem amb calor, doncs seguim amb receptes fredes! Avui us porto una recepta fresca i ràpida que no tenim gaire temps ;)
Amanida de llenties ràpida
Ingredients per a 2 persones
- 400 gr. de llenties pardines
- 200 gr. de formatge fresc de Làctics Cabrianes
- 2 tomàquets Cor de Bou
- vinagre de poma amb mel
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre negre
Elaboració:
Agafem un pot de llenties cuites i el disposem en un plat, afegim el tomàquet i el formatge fresc tot tallat a daus.
Salpebrem i amanim amb un bon raig d'oli 'oliva i vinagre de poma amb mel, que li dóna un gustet dolç molt agradable.
Consells d'elaboració:
Aquesta amanida admet molts altres ingredients com ara cogombre, enciam, raves, carrota, entre altres.
Nosaltres hi hem afegit formatge fresc perquè ens agrada molt i així augmenten el contingut proteic de la recepta, tot i que quan fem llegums es podrien menjar soles com a plat de proteïna.
Valor nutricional:
Aquest plat seria com a plat únic al migdia ja que a partir d'ell obtenim tots els nutrients necessàris com ara hidrats de carboni i proteïna de les llenties i vitamines i fibra del tomàquet, greixos de l'oli d'oliva i més proteïna del formatge fresc, sent aquesta saludable al provenir d'un làctic.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario