5/8/23

[#Restaurant] El Mimolet

Per la Revetlla de Sant Joan vam anar a dinar fora enlloc d'anar a sopar, ja que amb el petitó no podem sortir a les nits ;)


Vam anar al Restaurant El Mimolet de Girona, un restaurant del barri vell que ja haviem visitat feia molt de temps.


En aquesta ocasió vam agafar el Menú Degustació de Temporada


Un menú fet amb producte fresc i de temporada on vam poder tastar diferents platets, ja que podiem triar dos primers cada un diferents i així tastar diferents opcions. El menú inclou pa i per beure vam demanar una ampolla de vi blanc, amb un toc afruitat.


Com a aperitiu de la casa un vaset de crema de verdures trufada


I els entrants van ser;

- Tàrtar de tonyina amb cacauet i wasabi


Aquest entrant em va agradar, tot combinava bé


- Focaccia de salmó 


Aquest plat no ens va agradar, la focaccia estava freda i dura, costava de menjar, no estava ben feta. Li faltava aquella esponjositat que la caracteritza. Ho vam comunicar al cambrer ja que no era un bon entrant.


- Caneló de fruits secs


Estava melós i la salseta ben aconseguida, amb els fruits secs picats al cim que hi feien bo


- Carxofes amb sepionetes brutes i suc de rostit


Un altra entrant que no ens va agradar ja que les escarxofes eren velles i dures, probablement les havien d'haver tret del menú abans ja que la temporada ja havia acabat.


Com a plat de peix vam triar la meva parella:

- Pop amb pebrot vermell


El pop no estava tot lo tendre que t'esperes, però la combinació amb el pebrot no estava malament.


I jo vaig triar;

- Ventresca de la tonyina amb verdures encurtides 


Va resultar anar amb una crema d'ametlla que no em va saber agradar, així que només vaig menjar la ventresca que estava molt salada i un pèl massa feta. No vaig gaudir amb aquest plat, segurament mea culpa al demanar-lo ja que l'execució del plat era correcte.


Com a plat de carn vam optar pel mateix;

- Laminat de vedella amb trufa


Un plat molt bo però molt escàs. La vedella estava tallada ben fineta i era molt tendra amb un gust potent de trufa. Tot i així va ser el plat més bo de tot el menú, juntament amb les postres.

I les postres, un moment molt esperat ja que sóc molt llaminera;

- Textures de xocolata


Cap queixa, unes postres molt ben elaborades, amb el joc de les diferents textures. Un plat molt bo.


I finalment vam fer el cafè amb els seus petits fours, que ja sabeu que m'agraden molt i aquests estaven molt bons.


En resum vam estar bé, vam dinar a gust i el servei era amable, tot i que si que hi van haver petites cosetes que fan que no surtis del tot satisfet. Potser no vam encertar el menú o més aviat els plats triats.


El preu del Menú són 52 euros i segur que si encertes bons plats està bé però nosaltres no vam tenir aquesta sort :( 




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!





No hay comentarios:

Publicar un comentario