1/8/23

[#Recepta] Macarrons amb carabassó, formatge fresc i salsa de tomàquet

A casa ens agrada la pasta de moltes maneres i sempre intentem fer-ne de diferentes maneres. Com que a l'estiu hi ha molts de carabassons, doncs hem decidit integra-lo al plat de pasta!


Macarrons amb carabassó, formatge fresc i salsa de tomàquet

Ingredients per a 2 persones:

Elaboració:

En primer lloc posem la pasta a bullir tal com indica el fabricant.


Paral·lelament tallem el carabassó a daus i el saltegem en una paella amb un raig d'oli d'oliva verge extra.


Una vegada tinguem el carabassó cuit, salpebrem i afegim la salsa de tomàquet i el formatge fresc tallat a daus.


Evoquem la pasta a la preparació i remenem bé per tal de que es barregin els sabors.


Servim en un plat i a gaudir!



Consells de degustació:

A mi m'agrada molt la combinació del carabassó de gust més suau amb aquest formatge fresc, que és dens i molt gustós i fa molt bo on el posis. 


També hi podriem afegir albergínia i altres verdures i ens quedaria un plat amb més colors i vitamines, tot i que el protagonista voliem que fos el formatge i per això hem optat per una hortalissa de gust menys potent.

Valor nutricional:

És un plat complert ja que té hidrats de carboni de la pasta, vitamines i fibra del carabassó i el tomàquet i antioxidants, així com proteïna i greix del formatge.

Acompanyat d'una amanida verda podriem fer-lo com a plat únic per dinar.

Maridatge:

Combinaria bé amb un cava rosat ben fresc i també un vi blanc afruitat.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario