A casa ens agraden molt les quiches i ara feia temps que no en feiem, ja que semblen més d'hivern. Però aquesta quiche que hem fet és molt fresca ja que porta carabassó i formatge fresc, dos ingredients d'estiu i es pot menjar calenta acabada de fer o freda. De les dues maneres està bona!
Quiche de carbassó i formatge fresc
Ingredients per a 4 persones:
- 1 base quebrada fresca
- 200 ml de nata per cuinar
- 3 ous
- 2 formatges frescs Cabrianes, de 200 gr. cada un
- 2 carabassons verds
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
En primer lloc rentem els carabassons i els tallem a daus per a saltejar-los en una paella amb un raig d'oli d'oliva.
Salpebrem i tapem per tal que es vagin coguent.
Una vegada cuits els posem en un bol amb la nata i els 3 ous batuts i tornem a salpebrar.
Posem la massa quebrada en un motlle pel forn i evoquem la preparació, afegint també el formatge fresc.
Enfornem uns 30 minuts a 180ºC amb el forn preescalfat.
Traiem la quiche del forn i la deixem reposar uns minuts per tal que s'atemperi.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Quan li poses el formatge fresc Lídia?
ResponderEliminarHola, li poso a la mescla dels ous i la nata i el carbassó i després ho poso al motlle per enfornar, gràcies
EliminarHola el formatge fresc quan li poses
ResponderEliminar