16/8/23

[#Llibre] Cuina o barbàrie

La meva última lectura gastronòmica que he fet ha estat Cuina o barbàrie de la Maria Nicolau, un llibre escrit sense embuts i on es reflexa el seu caràcter.

La manera que té d'explicar les coses fa riure, té una forma divertida i peculiar d'expressar i definir els conceptes. També s'hi amaga la seva trajectòria com a cuinera i moltes anècdotes seves, alhora que recull una gran saviesa culinària.

En aquest llibre trobareu receptes per a tots els grups d'aliments, des de carns, peixos, passant per romescos, escalivada i dolços pels llaminers com jo ;)


Cal dir que m'ho he passat molt bé llegint-lo, et permet desconectar de la rutina però descobrir coses interessants sobre el món de la cuina i de la restauració i no només receptes.

Així doncs podríem dir que el seu llibre no és només un receptari, sinó que al darrera hi ha històries que han fet que avui dia la Maria sigui on estigui i sigui qui és.

I vosaltres l'heu llegit? Si no ho heu fet llegiu-lo, no us en empenedireu!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario