A l'estiu ve de gust en amanides i barrejada amb aliments de temporada com l'albergínia, que ara són bonissimes. Si podeu aconseguir-ne de les blanques, encara millor!
Macarrons tricolor amb tomàquet, albergínia blanca i mató
Ingredients per a 2 persones:
- 160 gr. de pasta
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- una esbergínia blanca
- 200 gr de mató de Cabrianes
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
En primer lloc saltegem l'albergínia tallada a daus en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
Colem la pasta i l'afegim a la preparació anterior.
Servim el plat i evoquem una terrina de mató al cim per barrejar amb la pasta.
Consells de degustació:
L'albergínia hi fa molt bo a la pasta i el tomàquet la realça encara més i si a sobre hi afegim el mató, queda una barreja exquisida. A cada cullerada agafes pasta, tomàquet, albergínia i mató, que es desfà en boca i li dóna un gust làctic deliciós.
Valor nutricional:
Es tracta d'un plat de pasta i per tant hidrats de carboni que ens donen energia de llarga durada.
Amb l'albergínia i el tomàquet afegim vitamines i fibra i antioxidants que ens aniran molt bé ara a l'estiu per protegir-nos del sol.
Al afegir el mató incorporem proteïna al plat, cosa que també ens ajuda al nostre metabolisme.
Si completem aquest plat amb una amanida amb molts de colors obtindrem un dinar ben equilibrat i carregat de nutrients.
Maridatge:
No hay comentarios:
Publicar un comentario