27/5/22

[#Restaurant] @Bcrek Olot

Dissabte passat vam anar a Olot a dinar al Restaurant B-Crek, un restaurant informal on fan un menú diari i de cap de setmana amb alguns plats prou interessants, tot i que aquests estan fora del menú.

La dinàmica del restaurant és que vagis a demanar al menú al taulell, des d'on et preparen la comanda i ja t'emportes les begudes.

Els plats te'ls porten ells i les postres i el cafè, altra vegada les has d'anar a demanar. A mi aquest mètode no m'agrada però reconec que a la gent si ja que el restaurant estava ple.

Nosaltres vam optar pel menú de dissabte que són 20'50 euros amb pa a triar entre xapata, cereals o de pagès amb tomàquet, i beguda, que pot ser aigua, refresc, cervesa o vi.
 

De primer hi ha una bona llista de plats i el que més ens va convèncer va ser;

- Risotto de calamarcets amb la seva tinta amb flocs de Parmesà
 

I de segon, vam optar pel;

- Bacallà amb all i oli de mel sobre llit d'espinacs
 

La veritat és que ens va agradar, el bacallà estava cuit al punt, cosa que s'agraeix, potser l'all i oli de mel va quedar més secot, me l'imaginava més tipus mussolina.
 

El llit d'espinacs correcte, venien saltejats amb alguns pinyons i eren molt gustosos, ja que es barrejaven amb els propis sucs del bacallà.
 

I per postres;

- Culant de xocolata amb gelat artesà de coco

Un culant ben presentat i servit al punt de cuit, de manera que al obrir la xocolata es vessi, com ha de ser.


Quan al gelat molt bo, es nota per la textura que és casolà.


Jo el vaig demanar de maduixa i també estava bo.


Vam rematar amb un cafè i cal dir que vam menjar bé. Podríem definir el restaurant com un lloc per menjar ràpid però amb plats diferents del que estem acostumats quan pensem en fast-food.

És un bon lloc per aparcar i per anar amb nens, ja que fan menú infantil i disposen de trones, però a més hi ha un parc amb tirolina al costat molt xulo.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario