4/6/22

[#Restaurant] Rincón de Diego

Aquest cap de setmana hem anat fins a Cambrils a provar la cuina del Restaurant Rincón de Diego, catalogat amb una Estrella Michelin des de l'any 2005, tot i que van inaugurar el nou restaurant el juliol del 2010.

El restaurant està prop del passeig i disposa de dos espais a la planta inferior i un menjador a la segona planta, més personal i des d'on s'accedeix a la terrassa.

L'espai és tot de disseny, molt sofisticat, però potser massa fosc pel meu gust, també cal dir que ens van reservar una taula més apartada de la llum, això de portar un petit a vegades juga en contra ;)

La seva cuina és de mar, amb diferents opcions de menú a triar, en funció de si busques una cuina més creativa, amb tocs d'autor o més tradicional.


Nosaltres vam degustar el Menú del Cava, per tastar la cuina tradicional de Cambrils.

Com el seu nom indica, per maridar el menú ho vam fer amb una ampolla de cava brut Gran Reserva Familiar Millenium de 2011, de Cellers Carol Vallès.

Un cava molt fi i delicat, amb una bombolla que entrava molt bé.


En primer lloc ens van servir uns snacks, molt originals i bons;

- Cocktail, a base de vermut, Campari i taronja


- Oliva


Molt curiosa aquesta oliva que quan te la poses a la boca t'explota i t'envaeix tot el gust de l'anxova

Un snack molt encertat i potent pel seu gust umami

I l'últim va ser una coqueta de gambetes, molt  cruixent i graciosa, amb aquestes gambes petites, un snack curiós


I a continuació ja ens van portar els aperitius, en aquest cas disposats en  una sirena de ceràmica molt adient per l'ocasió, ja que tots són a base de productes del mar.


Vam començar de dalt a baix, seguint l'ordre recomanat, que era l'únic aperitiu calent;

- Croqueta


- La seva versió de "La Gilda"


- Pop


- Seitons encurtits


- Anguila fumada


De tots els aperitius, pel meu gust, el que més em va agradar va ser el de l'anguila, amb el seu toc fumat, la vaig trobar deliciosa

I a continuació ja va venir la safata de marisc, amb:

- Escamarlà bullit, llagostins bullits, gambeta bullida, navalles bullides, cargols de mar i musclos de roca


Tot acompanyat de dues salseres de porcellana, una amb una maionesa molt fina i suau i l'altra amb una base de maionesa aromescada, més gustosa, però també delicada.


Combinaven molt bé amb el marisc bullit.


Entre mig dels diferents plats ens anaven oferint la safata amb els diferents pans artesans; d'olives, de cereals i blanc. Els vam tastar tots, ja que aquests pans, servits calents s'han de tastar.

I com a primer plat:

- Tàrtar de tomàquet i llagostins a la brasa amb gaspatxo d'alvocat i ají groc


Un plat fresc, molt ben presentat, amb una papallona cruixent, i amb un toc picant molt adequat

De segon plat;

- Fideus amb llamàntol


Una fideuada servida amb el trossos de llamàntol i un allioli molt suau

Un plat ben elaborat, amb el seu fons de brou de peix i amb els trossos de llamàntol, que personalment vaig trobar un pèl massa fets.

I vam acabar l'àpat amb les postres:

- La vie en Rose

Un títol molt encertat per aquestes postres tan roses i ben executades.


Les postres constisteixen en  una escuma de xocolata blanca i aigua de roses, gelat de maduixa, gerds i cotó de sucre

Unes postres molt bones i gens embafadores, encara que a priori el cotó et pugui enganyar


I finalment, amb el cafè, ens van delectar amb els petits fours:


Un final molt dolç i esperat, ja que m'encanten aquestes petites llaminadures del final, i que no em van decebre gens!

- Uns llavis de xocolata amb fruita seca

- Un núvol

- Un cacauet, senzillament genial, idèntic a un cacauet per fora i de gust de cacauet cremós per dins

- Una galeta de la sort

Una massa fina de galeta cruixent que amaga un missatge al seu interior, amb lo qual tens doble alegria, la primera quan la trenqués per conèixer el teu missatge i la segona quan la degustes, o a l'inrevés si no pots esperar a degustar-la ;)

En qualsevol cas, trobo que és un petit four divertit

- Infusió d'hibiscs

Una infusió molt ben trobada servida en un envàs molt graciós, una petita ampolleta i una palla ratllada a mida

En resum vam gaudir molt de l'àpat i de tots els plats que ens van servir, tot i que ara que escric el post, el que més m'ha quedat marcat són els aperitius i els petits fours.

La relació qualitat-preu és molt bona, el preu del Menú del Cava són 96 euros per persona i tenint en compte la quantitat de peix i marisc que porta el trobo molt bé i, a més, el cava també està inclòs.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario:

  1. Formlabs, launched in 2011, has grown to become the most important maker of benchtop 3D printers. Its printers are used by companies that embrace producers, health care techniques, leisure companies and others who use the printers for prototyping components and ideas, rapid manufacturing and different functions. Some of the businesses on the record specialise in constructing the machines that produce the objects whereas others think about the materials, a critical area Direct CNC of innovation for this technology.

    ResponderEliminar