Abans que vingui la calor, us presento una recepta de llenties guisades ràpides! Una manera fàcil de cuinar-les i sobretot sense dedicar-hi gaire temps, que anem faltats :)
Ingredients per a 2 persones
- 1 pot de llenties cuites de 400 gr.
- 2 patates petites
- 2 pastanagues petites
- xoriç un xic picant, el meu de Can Dorca
- 1 fulla de llorer
- pebre vermell dolç
- aiguaElaboració:
En primer lloc pelem les patates i les tallem ben petites com a dauets maltallats, qua així deixaren anar més midó.
Una vegada les tenim les posem en una olla a bullir amb la suficient aigua per cobrir-les. Hi afegim les pastanagues tallades a rodelles i la fulla de llorer i deixem que bullit tot fins que les patates estiguin cuites.
També afegim el xoriç tallat a rodelles.
Al final afegim les llenties, que ja són cuites i el pebre vermell.
Barregem tot perquè s'impregnin els sabors i servim les llenties en un plat de sopa ja que ens quedaran caldoses, sempre en funció de l'aigua que hi hagem incorporat.
Consells de degustació:
A nosaltres ens agraden un xic picantones, així que quest xoriç de Can Dorca li va perfecte perquè li dóna aquest que tan bo i fa.
Si feu servir un xoriç que no piqui, sempre teniu la opció de posar pebre vermell picant, enlloc del dolç.
Valor nutricional:
És un plat complert, ja que ens aporta verdures, proteïnes i molta fibra, així que amb una fruita de postres, tindriem un plat únic que ens escalfa i ens proporciona energia, per això és ideal si fa fred.
Les llegums són molt saludables i haurien d'estar presents a la nostra dieta, almenys dos cops per setmana.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario