23/5/22

[#Recepta] Pizzetes ràpides

Fa uns dies vaig comprar un paquet de massa fer per empanadilles i me'n van sobrar algunes, així que les vaig guardar a la nevera i ara les he gastat fent unes mini pizzes!


És una recepta divertida ja que les pots fer de diferents gustos i queden molt bé per un aperitiu o per picar quelcom. A més les pots fer del que tinguis per la nevera, així reaprofites verdures o carns que t'hagin quedat.



Pizzetes ràpides

Ingredients

  • 12 massa d'empanadilla
  • tomàquet o quetxup
  • gall d'indi
  • formatge tendre
  • orenga

Elaboració:

Disposem la massa a la safata del forn i afegim quetxup, formatge ratllat, gall d'indi tallat a tires i orenga.


Les enfornem amb el forn preesclafat uns deu minuts aproximadament i les servim.



Consells de degustació:

Les pots fer del que vulguis, de formatges, amb tonyina, amb anxova, olives, tot s'hi val.
I també les pots fer dolces, amb crema xocolata i trossos de fruita i servir-les a les postres.



Maridatge:

Us diria que amb algun refresc, clar, però amb una cervesa fresca també. Encara que també us aconsello que sigui de consum ocasional, el primer per la quantitat de sucre que porta i el segon per l'alcohol.

Proveu-les i ja em direu ;)




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario