20/5/22

[#Producte] Llonganissa de pagès Ventolà

He tingut el gust de tastar una llonganissa de pagès molt bona i totalment artesana. Sabeu que hi ha molt poques carnisseries que elaborin la seva pròpia llonganissa, doncs a la Carnisseria Ventolà, a Olot, en fan una que destaca pel seu gruix, el seu color i sobretot el seu gust.


La carnisseria Ventolà porta 40 anys en actiu i segueixen el mateix propòsit que volia aconseguir el fundador, en Jaume, oferir uns embotits 100% naturals, d'elaboració pròpia i sense intentant respectar al màxim els productes de proximitat i tot això amb un tracte proper i personalitzat.


El que va començar amb una petita carnisseria, ara s'ha anat ampliant. I no només hi ha hagut aquest canvi, sinó altres com la decisió de fer el relleu als seus fills, que poc a poc, van adquirint més protagonisme, sempre treballant per seguir oferint un producte fet amb amor i passió.


Això fa que seguim trobant els productes d'elaboració pròpia com són la llonganissa, el fuet, la botifarra d'ou i la botifarra negre, entre d'altres, però també alguns nous productes que tenen molt d'èxit com ara les truites, tots tipus de cuinats com els macarrons, les hamburgueses de carn i de llegums, les flors de carabassó i salmó, les quiches i les croquetes tan de pollastre com d'espinacs.


A nosaltres la seva llonganissa ens va semblar realment bonissima, es nota que parteix d'una bona qualitat de carn i només amb sal i pebre com a ingredients i una bona curació aconsegueixen un producte natural amb un gust deliciós.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario