Fa temps vam descobrir el restaurant Vicus de Pals i ens va agradar molt, un espai petit però molt acollidor on gaudir d'un bon àpat amb tranquil·litat.
La seva cuina és de temporada i cuidada al detall, amb producte fresc i de qualitat. Disposen de carta i dos menús, un de l'arròs i un de migdia pels dies laborables que val molt la pena.
Aquest consisteix en tres platets a escollir entre els sis que et proposen i postres a triar entre gelats i sorbets o les postres del dia.
El preu del menú són 21'90 amb pa, aigua i una copa de vi inclosa.
Nosaltres hi vam anar pel pont de desembre, ja que teniem uns dies de vacances que vam intentar aprofitar bé ;)
Vam demanar;
- Croquetes de pernil ibèric
Unes croquetes ben fregides, molt cremoses i amb un farcit generós de pernil ibèric
- Bikini de formatge Fermió de La Balda, pernil ibèric i tòfona
Aquesta tapa l'heu de demanar sí o sí, uns petits quadradets de pa de motlle amb una farsa impressionant i molt gustosos
I la tapa del dia era;
Què dir d'aquest plat?
Tot el que sigui a baixa temperatura és una aposta segura.
Una carn tendra i melosa, que es desfà i amb un suc potent i reduït que hi acompanyava perfectament, al igual que els salsafins que hi aporten el seu toc fi
I les postres:
- "Torrija"
Una llesca de pa fregida i sucada amb llet aromatitzada amb canyella i sucre al cim, servida calenta amb gelat de vainilla d'acompanyament i crumble.
Unes postres que a priori no em cridaven l'atenció però que al tastar-les em van fer canviar d'opinió de seguida :) De fet la presentació ja atreia!
En resum, vam marxar contents i satisfets, com sempre que hi hem anat i que per suposat repetirem, potser a fer el menú de l'arròs....
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario