2/5/22

@VICUSrestaurant i el seu Menú de migdia

Fa temps vam descobrir el restaurant Vicus de Pals i ens va agradar molt, un espai petit però molt acollidor on gaudir d'un bon àpat amb tranquil·litat.

La seva cuina és de temporada i cuidada al detall, amb producte fresc i de qualitat. Disposen de carta i dos menús, un de l'arròs i un de migdia pels dies laborables que val molt la pena.

Aquest consisteix en tres platets a escollir entre els sis que et proposen i postres a triar entre gelats i sorbets o les postres del dia. 

El preu del menú són 21'90 amb pa, aigua i una copa de vi inclosa.


Nosaltres hi vam anar pel pont de desembre, ja que teniem uns dies de vacances que vam intentar aprofitar bé ;)


Com a aperitiu et serveixen unes olives farcides d'anxova de veritat, són bonissimes!


Vam demanar;

- Croquetes de pernil ibèric


Unes croquetes ben fregides,  molt cremoses i amb un farcit generós de pernil ibèric


- Bikini de formatge Fermió de La Balda, pernil ibèric i tòfona


Aquesta tapa l'heu de demanar sí o sí, uns petits quadradets de pa de motlle amb una farsa impressionant i molt gustosos


I la tapa del dia era;


- Costellam de porc a baixa temperatura sobre un fons de parmentier de salsafins


Què dir d'aquest plat? 


Tot el que sigui a baixa temperatura és una aposta segura. 


Una carn tendra i melosa, que es desfà i amb un suc potent i reduït que hi acompanyava perfectament, al igual que els salsafins que hi aporten el seu toc fi


I les postres:

- "Torrija"


Una llesca de pa fregida i sucada amb llet aromatitzada amb canyella i sucre al cim, servida calenta amb gelat de vainilla d'acompanyament i crumble.


Unes postres que a priori no em cridaven l'atenció però que al tastar-les em van fer canviar d'opinió de seguida :) De fet la presentació ja atreia!


Era molt bona, gens oleiosa, i calenteta, entrava molt bé.


I per rematar l'àpat un bo cafè, com es mereixen.


En resum, vam marxar contents i satisfets, com sempre que hi hem anat i que per suposat repetirem, potser a fer el menú de l'arròs....



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!








No hay comentarios:

Publicar un comentario