16/9/20

[#Restaurant] Can Padrès

Per fi vam anar a Can Padrès, una rostisseria que tothom en parla pels seus pollastres i les seves patates fregides i que està situada a Pals


Tenen tant d'èxit que van fer dos establiments, Can Padrès, a l'entrada del poble i Can Padrès 2, més a la sortida, un local més nou i amb altres propostes de menjar com unes croquetes, amanides, entre altres.


Nosaltres vam anar al de tota la vida, on tenen un ampli pàrquing per tal de donar de cabuda a tota la gent que tenen, tant si et quedés al seu restaurant, el qual disposa de moltes taules a l'interior i a la seva terrassa, com si vas a buscar-lo per emportar.


En aquest cas, com que duiem els nostres gelats preferits al cotxe, vam decidir fer comanda per emportar.


Ens vam decidir per mig pollastre amb una ració de patates fregides que és per dues persones.


1/2 pollastre val 6 euros i les patates 4 euros, un preu molt adequat, sobretot per la qualitat del pollastre i les patates. Per 10 euros vam fer un dinar de conya ;)


Es tracta d'un pollastre molt ben condimentat i al punt just de cuit, que pots demanar amb suc o sense.
Té un toc picant però lo just per realçar-lo, fent que cada mos sigui deliciós. La pell queda tota cruixent, no hi ha cap part que quedi tova.


I les patates, una bona quantitat de patates tallades ben fines, potser massa, recent fregides que et posen en una safata amb forats perquè no arribin toves a casa. Són realment bones i no queden amb un excés d'oli, tot i reescalfar-les a casa.


Tot plegat ens va agradar molt, vam fer molt bon dinar, i és que a l'estiu a qui no li agrada menjar un pollastre a l'ast? I si és tan bo com aquest i el pots acompanyar amb aquestes patates encara més!


La llàstima és que només obren de temporada, és a dir que haurem d'esperar al juny de l'any que ve per tornar-ne a gaudir, això sí, us asseguro que ara que l'he provat no serà la última vegada que en compri :)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!





No hay comentarios:

Publicar un comentario