Recordeu que l'altra dia us parlava del Formatge Emporità? Doncs aquí us deixo la recepta que vam elaborar amb aquest fantàstic formatge!
Ingredients per a 2 persones:
- 200 gr. de cintes de tomàquet i orenga Sandro Desii
- 120 gr. de Formatge Emporità del Mas Marcè
- 12 tomàquet xerry
- sal, pebre negre
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Bullim les cintes tal i com indica el fabricant.
Una vegada bullides les colem i les posem en un plat.
Hi afegim els daus de formatge, els xerrys partits per la meitat, sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
I ja ho tenim a punt per degustar!
Consells de degustació:
Aquest formatge és ideal per a preparar amanides, per tant, podríem afegir-lo a una base amb mesclum d'enciams i quedaria boníssim.
També podríem afegir-lo a les llegums i a l'arròs o la quinoa per aconseguir amanides fredes.
Si el volem fer servir ara que comença a refrescar podríem posar-lo en plats de pasta ja calents i afegir-lo al final o bé en alguna pizza amb verdures d'hivern.
Fins i tot el podriem incorporar en una crema calenta de carbassa o carabassó, tallat a dauets per anar-lo trobant.
Valor nutricional:
Quan fem aquestes amanides, ens serveixen com a plat únic ja que ens aporten tot de verdures i hidrats de carboni amb la proteïna del formatge que necessitem, a més dels greixos saludables de l'amaniment d'oli d'oliva.
Maridatge:
Jo les amanides les prefereixo fer amb aigua, però en tot cas un vi blanc jove fresc no hi quedaria malament.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario