7/8/20

[#Restaurants] Brunch a la Cafeteria Mika

Ara feia molt de temps que no feiem cap brunch. Principalment perquè costa trobar llocs on en facin a Figueres però ves per on que la Cafeteria Mika n'ofereix.

La Cafeteria Mika està prop de l'estació de Figueres, concretament al carrer Colon, prop de l'Avinguda Vilallonga.


 Es tracta d'una cafeteria molt àmplia, amb varies taules i sofàs i fins i tot una àrea de joc pels nens.

Vam anar-hi a l'hora del brunch, que eren sobre les dotze del migdia.

El seu brunch consisteix en varis punts que has d'anar triant.


En primer lloc tries quin tipus de cafè vols, nosaltres vam optar per un capuccino. Fins i tot ens va demanar si el voliem amb canyella o amb xocolata, així que en vam agafar un de cada.

En segon lloc tries el suc, si el vols de taronja, preparat de tomàquet o de fruita i verdura. Aquí també vam coincidir amb el suc natural de taronja.

En tercer lloc tries un complement a triar, que són majoritàriament dolços, nosaltres vam optar pel gofre amb nutella i nata.

I per últim lloc tries el plat, que en aquest cas també vam agafar el mateix, un esmorzar americà, que portava, patatates fregides fetes al moment, ous trencats, bacon i, en teoria,  tortitas americanes amb mel. Tot i que ens va dir que aquell dia no en tenia per fer i ho vam canviar per una torrada amb pernil salat, una servidora i la meva parella fuet de Vic.

Així que una vegada ho vam tenir tot triat vam començar el nostres brunch. Cal dir que vam canviar l'ordre dels punts ja que la noia ens va dir que ho podia servir com ho preferíssim.

Dit això, vam començar amb un suc de taronja recent espremut i fresquet que ens va entrar de meravella.


I vam continuar amb el primer plat combinat de patates, bacon, ous trencats i una torrada amb pernil salat.


Cal dir que l'embotit estava molt bo, tant el fuet com el pernil i la quantitat era generosa. Servits al cim d'una llesca de pa de pagès ben sucada amb tomàquet i recent torrada, encara calenta.

Les patates, que estaven molt ben salpebrades eren ben bones i les vam sucar amb una mica de maionesa, encara que per si soles ja estaven bé.


El bacon estava cruixent, tali com ens agrada i els ous eren ferrats i trencats, hi combinaven bé.


I per acabar ho vam fer amb el gofre de nutella i nata.

Un gofre recent preparat, calent, amb força nutella al cim i coronat amb nata muntada. Només apte per a golosos.


Ens va agradar molt, la pasta del gofre tenia molt bon gust, amb una textura perfecte i combinat amb la crema de xocolata i la nata ja era massa.


Per beure amb el gofre vam prendre un capuccino, molt ben presentat, servit en un got llarg i decorat amb estrelles de cacau en el meu cas i de canyella per la meva parella.


Un bo capuccino amb la seva escuma a dalt ben diferenciada i quantiós.


En definitiva vam quedar molt contents, tant amb la bona atenció de la noia des del primer moment com pel que vam menjar.

I si mirem la relació qualitat-preu és excel·lent ja que el brunch costa 4'5 euros, més 4'5 triant un dels plats combinats. És a dir en total 9 euros.

Us animo a que el proveu i segur que quedareu satisfets!




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario