La Cafeteria Migdia, situada al centre de Girona, concretament al carrer que li dóna nom, ofereix uns esmorzars amb entrepans fets amb una coca molt bona i uns menús de migdia que valen la pena.
De dilluns a divendres el preu del menú és d'11 euros i consta de diversos primers a triar com seitons fregits, timbal de verdures amb formatge de cabra, raves a l'andalusa, faves a la catalana, amanides variades, pastes amb diferents salses i com a segons carns guisades o la planxa i peix o la paella del dijous.
Nosaltres vam descobrir-la per casualitat però vam veure el menú a la pissarra i vam decidir entrar!
Aquell dia ens va atraure la mussaca, i com a segon la opció de bacallà amb samfaina tampoc estava gens malament.
El local és petit i modest, disposa d'una desena de taules petites, però el servei és atent i amable.
Com a detall de la t'ofereixen un platet amb patates xips.
La mussaca que ens van servir era primeta, però ben feta i bona.
El plat de bacallà amb samfaïna molt generós. Dos talls de bacallà amb força verdura d'acompanyament i unes patatones.
La meva parella es va decantar per uns calamarsets amb arròs negre, molt tendres.
I de postres, realment boníssim, el seu tiramisú casolà, fet amb melindros de base i molt esponjós i fi.
Com que amb aquest àpat vam quedar molt satisfets vam decidir tornar-hi un dijous que fan arròs i així vam poder tastar la seva paella.
De primer vam optar per uns calamars a la romana.
Olé i olé, quin arrebossat més bo, fets al moment, cruixents per fora i tovets per dins, una delícia.
I de segon et presenten la paella i te la serveixen.
Molt gustosa, amb sèpia, musclos i gamba.
Per acabar vam repetir el tiramisú.
En el menú entra aigua i un pa que et serveixen llescat ben cruixent i de molla esponjosa.
Us el recomano totalment, si esteu pel centre i voleu menjar casolà i ben cuinat és un bon lloc per dinar, relació qualitat-preu està molt bé.
De dilluns a divendres el preu del menú és d'11 euros i consta de diversos primers a triar com seitons fregits, timbal de verdures amb formatge de cabra, raves a l'andalusa, faves a la catalana, amanides variades, pastes amb diferents salses i com a segons carns guisades o la planxa i peix o la paella del dijous.
Nosaltres vam descobrir-la per casualitat però vam veure el menú a la pissarra i vam decidir entrar!
Aquell dia ens va atraure la mussaca, i com a segon la opció de bacallà amb samfaina tampoc estava gens malament.
El local és petit i modest, disposa d'una desena de taules petites, però el servei és atent i amable.
Com a detall de la t'ofereixen un platet amb patates xips.
La mussaca que ens van servir era primeta, però ben feta i bona.
El plat de bacallà amb samfaïna molt generós. Dos talls de bacallà amb força verdura d'acompanyament i unes patatones.
La meva parella es va decantar per uns calamarsets amb arròs negre, molt tendres.
I de postres, realment boníssim, el seu tiramisú casolà, fet amb melindros de base i molt esponjós i fi.
Com que amb aquest àpat vam quedar molt satisfets vam decidir tornar-hi un dijous que fan arròs i així vam poder tastar la seva paella.
De primer vam optar per uns calamars a la romana.
Olé i olé, quin arrebossat més bo, fets al moment, cruixents per fora i tovets per dins, una delícia.
I de segon et presenten la paella i te la serveixen.
Molt gustosa, amb sèpia, musclos i gamba.
Per acabar vam repetir el tiramisú.
En el menú entra aigua i un pa que et serveixen llescat ben cruixent i de molla esponjosa.
Us el recomano totalment, si esteu pel centre i voleu menjar casolà i ben cuinat és un bon lloc per dinar, relació qualitat-preu està molt bé.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario