13/10/17

@elsuprem Una vegada més dinem al 9Suprem!

Ens agrada molt aquest restaurant. El 9Suprem ofereix un menú de dilluns a dissabte amb propostes molt interessants i originals. Sovint tens feina a decidir quin plat triar!

La última vegada que hi vàrem anar, un dissabte, vaig tenir ben clar les meves eleccions. Hi ha dies que veus el menú i dius que bé,  i no et decep quan et serveixen el plat.Jo com a primer vaig optar per una lasagna de verdures. Aquest plat sempre m'ha agradat, suposo que la mescla de les làmines de pasta al dente amb el farcit de les verdures, albergínia, pebrot vermell, carabassó i ceba,  i el gratinat del formatge, m'encanta! I aquesta em va agradar molt.


La meva parella va optar pels rigatonis amb salsa de ceps, molt bons també.De segon tots vam gaudir d'un roastbeef servit amb pasta de full, que es tractava d'una base amb làmines de carn de vedella freda i servida amb una salsa tàrtara molt ben aconseguida.


Una cosa que m'agrada és el que el cuiner sempre elabora plats originals i no els que podem trobar en altres establiments de menú.


Com a postres, una meravella, de debò, feia molt de temps que tothom parlava del pa amb oli, xocolata i sal i servidora encara no havia tingut la ocasió de provar-lo, així que, aquell dia era la meva oportunitat.


Una bola d'una xocolata cremosa, de gust potent però amb la suavitat que li confereix l'oli i el toc salat que l'accentua. Servit amb una làmina ben fina i cruixent de pa. Una de les millors postres que mai he menjat, la veritat.


Com sempre el servei molt amable, ràpid i atent, és un restaurant que repetirem tan com podem :)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario