El quart dia per Malta, ja més acostumats a patir calor i humitat, varem dinar en un restaurant que si tenia aire condicionat :) I a més des de la sala on varem dinar teníem unes vistes privilegiades de la Blue Laggon, una piscina d'aigua natural d'un color turques que no te pots perdre si viatges a Malta, bé de fet a Comino, l'illa veïna de Malta a la qual hi pots accedir amb algun creuer turístic.
En aquest restaurant i vam menjar normalet, com sempre amb aigua freda i vi.
Vam iniciar l'àpat amb una crema de verdures, era artesana ja que hi vam trobar pela de tomàquet i tot.
La crema era tèbia i gustosa, tot i que ens la vam agraciar amb pebre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
De segon vam menjar pollastre servit amb patates fregides i amanida.
Un bon tros de pit de pollastre.
I com a postres un gelat de nata, res de l'altre món, però almenys refrescava.
El millor d'aquest restaurant les vistes i l'aire condicionat.
En aquest restaurant i vam menjar normalet, com sempre amb aigua freda i vi.
Vam iniciar l'àpat amb una crema de verdures, era artesana ja que hi vam trobar pela de tomàquet i tot.
La crema era tèbia i gustosa, tot i que ens la vam agraciar amb pebre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
De segon vam menjar pollastre servit amb patates fregides i amanida.
Un bon tros de pit de pollastre.
I com a postres un gelat de nata, res de l'altre món, però almenys refrescava.
El millor d'aquest restaurant les vistes i l'aire condicionat.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Me encanta el Blue Lagoon, estuve allí con mi familia degustando la gastronomía de la zona y volvería sin duda
ResponderEliminares un lugar precioso y la gastronomia tambien :)
ResponderEliminar