16/10/17

En ruta per Malta, dinem a Rabat

El nostre segon dia d'excursió va ser molt feixuc, principalment per la calor que feia. Mentre la guia ens explicava coses dels diferents llocs que visitàvem tots només fèiem que buscar les ombres, anaven sol.licitades.

Al migdia paràvem a dinar en ruta i precisament aquest dia ho vam fer un restaurant que era també un club de billar, però el nom del qual no recordo. Sé que era prop de la les "Catacumbes de San Pablo", a Rabat.         
El lloc era maco tot i que on dinàvem els turistes era en una sala gran amb taules llargues i un menú de grup.

Per no perdre la costum aigua freda en aquest cas i vi blanc.

El menú va estar bé, potser és un dels dies que més em va agradar. Va consistir en;

- Una amanida amb mesclum d'enciams, tomàquet sec i cebes fermentades en vinagre, un pèl massa fortes pel meu gust i formatge de cabra esmicolat.



Per amanir oli d'oliva verge extra i vinagre de Mòdena. La veritat és que dóna gust viatjar i poder amanir amb oli, no hi estem acostumats.


De segon plat un pollastre amb salsa de mostassa, molt fi i gustós, acompanyat de patates artesanes i verdures amb romaní.


No estava gens malament.


Però el millor de tot van ser les postres, l'Imqaret, unes pastes típiques de Malta farcides de dàtil recent fregides i presentades amb licor Amareto per a sucar-les. Una presentació bona, amb el sucre glass al cim i el fet que estesin calentes amb la calor no lligava massa però realment eren delicioses.



La llàstima d'aquest restaurant és que no tenien aire condicionat i clar després de fer totes les excursions a ple sòl, al migdia s'agraeix dinar fresqueta, però vaja, sa se sap quan es va organitzat passen aquestes coses.

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario: