No ens cansarem mai de menjar formatges, sempre diem el mateix, però és que n'hi ha tants de diferents que en podries menjar cada dia de l'any sense repetir-ne cap.
En aquesta ocasió però us mostro una forma més de menjar-lo molt coneguda i que sol agradar força, amb codony artesà. La combinació de formatge i codony és sublim.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Tallem el formatge i el codony a triangles i ho disposem sobre una torradeta.
Senzill, fàcil, ràpid i sobretot boníssim.
Maridatge:
Amb una garnatxa de l'Empordà hi casa molt bé. Nosaltres hem fet servir la Garnatxa Ambre de la Cooperativa de Garriguella.
Consells de degustació:
També podriem combinar el formatge amb melmelades, sobretot de figues, també amb fruita seca com nous o panses.
El pa queda a la nostre elecció tant podem posar-hi llesca, com barra com torrades. I com no, es pot gaudir sol, sense pa.
En aquesta ocasió però us mostro una forma més de menjar-lo molt coneguda i que sol agradar força, amb codony artesà. La combinació de formatge i codony és sublim.
Ingredients per a 2 persones:
- Formatge de vaca, nosaltres de la formatgeria Mahala
- Codony artesà
- Torradetes de sèsam i lli
Elaboració:
Tallem el formatge i el codony a triangles i ho disposem sobre una torradeta.
Senzill, fàcil, ràpid i sobretot boníssim.
Maridatge:
Amb una garnatxa de l'Empordà hi casa molt bé. Nosaltres hem fet servir la Garnatxa Ambre de la Cooperativa de Garriguella.
Consells de degustació:
També podriem combinar el formatge amb melmelades, sobretot de figues, també amb fruita seca com nous o panses.
El pa queda a la nostre elecció tant podem posar-hi llesca, com barra com torrades. I com no, es pot gaudir sol, sense pa.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario