30/7/17

Formatge amb codony

No ens cansarem mai de menjar formatges, sempre diem el mateix, però és que n'hi ha tants de diferents que en podries menjar cada dia de l'any sense repetir-ne cap.

En aquesta ocasió però us mostro una forma més de menjar-lo molt coneguda i que sol agradar força, amb codony artesà.  La combinació de formatge i codony és sublim.


Ingredients per a 2 persones:
  • Formatge de vaca, nosaltres de la formatgeria Mahala
  • Codony artesà
  • Torradetes de sèsam i lli

Elaboració:

Tallem el formatge i el codony a triangles i ho disposem sobre una torradeta.
Senzill, fàcil, ràpid i sobretot boníssim.


Maridatge:

Amb una garnatxa de l'Empordà hi casa molt bé. Nosaltres hem fet servir la Garnatxa Ambre de la Cooperativa de Garriguella.


Consells de degustació:

També podriem combinar el formatge amb melmelades, sobretot de figues, també amb fruita seca com nous o panses.
El pa queda a la nostre elecció tant podem posar-hi llesca, com barra com torrades. I com no, es pot gaudir sol, sense pa.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario